Sjufaldig världsmästare Enduro

"Anders Eriksson, sjufaldig Världsmästare i Enduro under åren 1995-2003. Tävlar fortfarande en del på nationell nivå och arbetar som landslagstränare i enduro. Jag arrangerar även egna träningsläger i enduro, för såväl elitförare som motionärer."

Vill du läsa mer om Anders kan du göra det på

patrik Johansson

Patrik Johansson

är längdskidåkaren som gått från att tävla i skidlandslaget till idag tävla i långlopp. Men det han brinner för är att få fler intresserade av långdåkningssporten och att kunna hjälpa flera att må bra genom god hälsa och träning.

Du kan läsa mera om Patrik på hans hemsida www.traningskonsulten.se

LINN LJUNGEMO

LINN LJUNGEMO - SKIDÅKARE SLALOM

Skidåkningen har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har stått på skidor så länge jag kan minnas. Jag älskar fart och action, vilket gör att den alpina sporten passar mig perfekt. Jag fick chansen att elitsatsa på skidåkningen när jag började på Tärnaby Alpina Gymnasium och nu tränar jag vidare i USA. Mitt mål är att komma med i junior landslaget och att en dag få tävla i världscupen med dem andra stora stjärnorna.

 

Bodyfitnesstävlare

"Jag har varit aktiv sedan barnsben och alltid haft fullt upp med diverse fritidsaktiviteter. Hästar var det som jag brann mest för, så jag är i princip uppvuxen i ett stall. Hårt arbete och mycket slit med dessa vackra djur satte dock sina spår och efter två allvarliga olyckor fick jag inse att kroppen inte ville vara med på detta. Jag sadlade bokstavligt talat om och förflyttade mig in i gymvärlden för att få ordning på mina skador och min kropp. Detta öppnade en helt ny värld för mig med inte bara träning utan även kost och hälsa vilket ledde till att jag utbildade mig till Personlig Tränare och en start inom Bodyfitness. Idag jobbar jag med det jag älskar; hälsa, välmående och träning!"

Vi som gillar MorEPA!

Vi har många personer runt omkring oss som använder våra produkter. Här kan du läsa om några av dem.